Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας.

Σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος επισκευής.

Σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Σε περίπτωση επανεμφάνισης των συμπτωμάτων αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του προβλήματος χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Δημιουργούμε για εσας αξιόπιστες και οικονομικές ιστοσελίδες.

Σας εξυπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Service – Επιδιόρθωση βλαβών

Οι τεχνικοί του UpdatePC έρχονται στο σπίτι ή στο γραφείο και σας παρέχουν άμεση τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας. Σας ενημερώνουμε για το πιθανό κόστος αν χρειάζεται να αντικατασταθεί κάποιο εξάρτημα. Επιδιορθώνουμε το πρόβλημα και ο τεχνικός μας σας ενημερώνει για τα πιθανά αίτια της βλάβης και σας συμβουλεύει πως να αποφύγετε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον. Σας παρέχουμε, επίσης, τη δυνατότητα να παραλάβουμε από το χώρο σας τον εξοπλισμό που παρουσιάζει πρόβλημα και να τον μεταφέρουμε στα εργαστήριά μας, προκειμένου να γίνει πλήρης τεχνικός έλεγχος και επιδιόρθωσή του.

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα εντοπίσει και θα αφαιρέσει τα κακόβουλα προγράμματα(viruses,Trojans,worms,spyware) που υπάρχουν στον υπολογιστή σας.Τέτοια προγράμματα καθυστερούν τον υπολογιστή σας στην εκτέλεση λειτουργιών, «βαραίνουν» το σύστημα σας και μπορεί ακόμα να καταστρέψουν αρχεία και να μην επιτρέπουν την εκκίνηση των windows.
Για να αποφευχθούν μελλοντικές εισβολές κακόβουλων προγραμμάτων στον υπολογιστή σας, ο τεχνικός μας σας ενημερώνει σχετικά με την ασφαλή χρήση του internet και την αποφυγή επισφαλών δικτυακών τόπων και εγκαθιστά στον υπολογιστή σας δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Εγκατάσταση και επιδιόρθωση ADSL σύνδεσης

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του ADSL router και τη σύνδεση του με τον υπολογιστή ώστε να «σερφάρετε» με ευκολία και ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα:
• Παραμετροποιούμε το router σας, ώστε να βελτιστοποιηθεί η ταχύτητα της σύνδεσής σας και να προστατευτεί ο υπολογιστής σας από επιθέσεις τρίτων (θωράκιση ασύρματου δικτύου, firewall, parental control κ.α.)
• Εντοπίζουμε και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο υπολογιστής σας και αδυνατεί να συνδεθεί στο internet. Στην περίπτωση που το πρόβλημα οφείλεται στον πάροχο αναλαμβάνουμε εμείς την επικοινωνία μαζί του για την επίλυση του.

Εγκατάσταση δικτύου υπολογιστών και περιφερειακών

Σε περίπτωση που στον χώρο σας υπάρχουν περισσότεροι από έναν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι επιθυμείτε να κάνουν κοινή χρήση αρχείων (filesharing) και εξοπλισμού (εκτυπωτών, scanner, κλπ) καθώς και κοινή χρήση της γραμμής του internet, αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία δικτύου.

Η εγκατάσταση ενός δικτύου μπορεί να γίνει ενσύρματα ή ασύρματα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας, κάνει την απαραίτητη μελέτη για τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί (αν δεν υπάρχει) και στη συνέχεια δικτυώνει τις συσκευές και τους υπολογιστές σας.

Υπηρεσίες Email

Αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία λογαριασμού email καθώς και τη ρύθμιση κατάλληλου λογισμικού που σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε, να λαμβάνετε και να διαχειρίζεστε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία εύκολα και με ασφάλεια από τον Η/Υ σας.
Σε περίπτωση που οι απαιτήσεις σας για επικοινωνία είναι μεγαλύτερες από ένα mail και θέλετε να είστε σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε για σας ολοκληρωμένες λύσεις αλληλογραφίας και ενδοεπικοινωνίας μέσω mailing lists , push mail, προώθησης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο κινητό σας τηλέφωνο και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Backup (Αντίγραφα ασφαλείας) αρχείων

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του Η/Υ σας, είναι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς αποτρέπει την απώλεια σημαντικών εγγράφων -συχνά απαραίτητων για την εργασία σας- και προσωπικών σας αρχείων -όπως φωτογραφίες, video κλπ- σε περίπτωση βλάβης του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας ή μόλυνσης του λειτουργικού σας συστήματος από κακόβουλο λογισμικό.
Ο τεχνικός μας θα σας καθοδηγήσει ώστε να επιλέξετε όλα τα σημαντικά αρχεία οποιασδήποτε μορφής, θα τα εντοπίσει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στο κατάλληλο ψηφιακό μέσο αποθήκευσης